Tommy Van Buggenhout i Chinook Vandecasteele, dos entusiastes de l’hostaleria que es van enamorar del món ampli, van obrir el seu restaurant “Ohana” al Brechtsebaan de Schoten l’estiu del 2020. Els dos trotamundos serveixen la cuina mundana de Hawaii i el sud-est asiàtic en un ambient casolà. Als mateixos empresaris de la restauració no els agrada més que descobrir destinacions exòtiques per degustar la cultura i la cuina local. El menjar de carrer de Hawaii, Filipines, Tailàndia, Bali i Eivissa, entre d’altres, serveix d’inspiració per a sorprenents plats casolans amb ingredients frescos, que submergeixen els clients en els millors records dels seus viatges llunyans.
“Ubicació súper agradable, una autèntica sensació de vacances! L’equip és súper amable i hospitalari. El menjar és de primer nivell. Podeu veure i tastar que tot és molt fresc. Imprescindible!” – Laura Verbeeck
El pop-up Aloha Antwerp es va convertir en Restaurant Ohana
El 2020 va començar dur per a Tommy i Chinook. Normalment aquell estiu, la parella va donar la benvinguda als convidats per tercera vegada consecutiva al seu pop-up “Aloha Antwerp” al llarg de l’Escald d’Anvers. Però enmig de la preparació, la crisi de la corona va llançar una clau a les obres. Quan el Burgerij al número 298 de Brechtsebaan a Schoten va tancar, va obrir la possibilitat a Tommy i Chinook d’un negoci permanent. Amb aquest restaurant, que també obre fora de la temporada d’estiu, ara fan realitat un nou somni.
“Una visita a Ohana feia temps que estava a la meva llista de desitjos i divendres passat per fi va ser aquí. Aquí vam rebre una benvinguda molt càlida i el personal va fer tot el possible durant tota la nit per fer-nos sentir més que benvinguts. També pel que fa a menjar i ens ho feia molt mal per beure: els còctels eren originals i tots molt saborosos, els entrants que vam compartir amb la taula ens van fer ganes de més i els plats principals van valer la pena. La carta de postres és força limitada, però aquí també fer tot el possible per atendre a tothom per organitzar alguna cosa agradable. En resum: una necessitat absoluta on definitivament tornarem.” – Tom Meskens
El menjar de carrer del món com un mapa ple de records de viatges culinaris
El menjar de carrer del món de Hawaii, Filipines, Tailàndia, Bali, Eivissa… utilitzem Tommy i Chinook com a inspiració per evocar les combinacions de sabors més sorprenents al nostre plat i a la nostra copa de Bèlgica. Volen submergir les papil·les gustatives dels clients en els millors records dels seus viatges llunyans. Ohana al Brechtsebaan de Schoten és “la destinació ideal per a un viatge al nostre país”, diuen Chinook i Tommy. “Està a prop de l’aigua, al costat d’una ruta en bicicleta i, literalment, a la cruïlla entre els municipis on vam créixer. com a nens”. sona.
Ohana, família en el sentit més ampli de la paraula
Ohana a la cultura hawaiana significa família en el sentit més ampli de la paraula. El restaurant Ohana pretén, doncs, un lloc on tothom pugui sentir-se benvingut i on us mimeu amb delícies fresques i casolanes. Ohana és sinònim de plats saborosos i frescos amb una carta on els amants de la carn, el peix, els vegetals i els vegans trobaran el seu.
“Tant el nostre restaurant com la zona d’estar són un lloc on tothom es pot sentir benvingut i on els clients es mimen amb delícies fresques i casolanes”. – Chinook Vandecasteele
Què hi ha al mapa a Ohana?
A Ohana sou benvinguts per dinar, sopar i ‘entremig’. El menú inclou poké bowls frescos i picants. També heu vingut al lloc adequat per a una àmplia gamma de menjar per als dits. Penseu en les mongetes Edamame enganxosos, el Tempeh Satay a l’estil de Bali o els Nachos de Duke. O què tal la carta de postres, que inclou les postres O O Orgasmo (= un còctel de postres amb rom blanc, cafè, amaretto, vainilla i xocolata)? Els còctels Ohana estan inspirats en begudes que se’ls va permetre tastar durant els seus viatges. Cada còctel té el seu propi gust distintiu i va ser compost completament per Tommy i Chinook. Noms de còctels i cocktails sense alcohol com Crazy in the Coconut i Kiss on the lips et permeten somiar a destinacions llunyanes.
“Menjar de carrer global de Hawaii, Filipines, Tailàndia, Bali, Eivissa… Volem submergir les papil·les gustatives dels clients en els millors records dels nostres viatges llunyans”. – Tommy Van Buggenhout
A Ohana serveixen aigua mineral fresca i natural Pineo
El sabor fresc neutre de Pineo combina perfectament amb tots els vins i plats. Una aigua mineral natural que no es troba a tot arreu. Aigua fresca i pura, que combina perfectament amb els productes i plats d’alta qualitat i súper frescos que se serveixen a Ohana.
“Molt bon ambient i bon ambient, servei amable, còctels deliciosos i molt bon menjar. Què més necessites! Fins i tot tenen el sol en una copa.” – Remmelt Beckers